ARBETSPROCESS

En specialritad inredning är nästan lika roligt att sälja som att göra. Passion i alla delar av arbetet och noggrannhet i alla led är bara två av våra nyckelfraser.

Kalkyl

Det roliga med specialritade inredningar är också det krångliga. Våra uppdrag är nämligen aldrig standard. Kalkylering och budgetarbete i vår bransch är ett erfarenhetskrävande arbete och vi har idag två personer som jobbar enbart med detta. Kalkylarbetet kräver också stor kunskap om materialval och att kunna välja rätt underleverantörer. Allt för att vi ska kunna leverera till rätt pris, i rätt kvalitet och i rätt tid.

Försäljning

När vi säger försäljning menar vi i lika hög grad utbildning.
Våra två säljare jobbar nämligen också med utbildning, projektledning och produktutveckling. Tillsammans med beredningstekniker och produktionspersonal förs ett ständigt utvecklingsarbete och eftersom allt sker i nära samarbete kan vi påverka direkt på fabriken. Tryggt att veta för dig som kund.

Vi har ett nära samarbete med skolor och de trätekniska utbildningarna men håller också utbildningar för företag (?), oftast genom föreläsningar i materiallära och ekonomi.

Beredning

Våra beredningstekniker är de som tar fram produktionsunderlaget efter att din order inkommit. De underlag och ritningar som vi får in från dig som beställare bearbetas (oftast i programvaran AutoCad). När alla underlag dokumenterats får du ett arbetsordernummer. Våra ritningsprogram är kompatibla med de flesta Cad-program som branschen använder sig av.

Vi har också medarbetare som jobbar med prototyp- och produktutveckling. Mycket av det jobbet består i att hitta nya och bättre konstruktionslösningar.

Tillverkning och produktion

Vår produktionsanläggning är indelad i tre delar: Maskinverkstad, Ytbehandling och Hopsättning. Våra luftiga lokaler består av 1500 m2 produktionsyta med en modern maskinpark, varav de flesta bygger på NC-teknik.

Tillsammans är våra 11 medarbetares kompetens bred och vi pratar ofta om att ingenting är omöjligt. Måhända en smula klyschigt – men sant!

Transport med koll

För att ha full kontroll på leveransen har vi egen transportör hela vägen till dig. Inga transportskador, inga förseningar, lätt att planera och styra leveranser till tider som passar dig. Vi packar med lättemballage för att spara en smula på miljön.

Vid leverans av enstaka produkter kör vi samlastning genom vårt avtalade transportbolag för att minimera miljöpåverkan.

Mer än bara montage

Naturligtvis monterar vi all inredning på plats hos dig. Vi har fem montörer med egna fullutrustade bilar som jobbar över hela Norden vilket gör oss mycket flexibla. Och inte bara det: Våra montörer har gedigen erfarenhet från byggsidan vilket gör att vi även åtar oss en del mindre byggrelaterade entreprenader.

Att vi städar upp efter oss är en självklarhet.

Resultat

Vi lever efter devisen ”En nöjd kund är en återkommande kund”. Vill du också ha en receptionsdisk att dansa på, så kan du köpa en från oss. Varför inte göra som Vasakronan och Mikael Persbrandt?