OM OSS

I nästan tjugo år har vi på Hedemora Inredningar tillverkat och levererat arkitektritade specialinredningar. Receptionsdiskar, hyllor, utställningsväggar, hotellentréer, bardiskar … Listan kan göras hur lång som helst. Våra kunder finns framförallt inom kontor, hotell och offentlig miljö – miljöer där kraven är höga på kvalitet, funktion och estetik – och vi har tagit en stark position på marknaden.

Från att varit ett litet inredningssnickeri jobbar vi idag brett över hela landet och i alla delar av inredningskedjan. Vi har egen konstruktionsavdelning och projektledning och anlitas även i budgetarbeten inför framtida inredningsprojekt. Vi har egna montörer och samarbetar dagligen med såväl erkända arkitekter som våra kompetenta leverantörer av sten, glas, metall, skinn och textilier.
Vi har ett väl utvecklat nätverk och åtar oss också hela inredningsentreprenader, från kontakter med underleverantörer till inköp av lös inredning.

Q-serien: kontorsarbetsplats under eget varumärke
För ett par år sedan startade vi också en egen produktion. Tillsammans med BSK arkitekter står vi bakom varumärket Sottoform: en serie helt nya kontorsarbetsplatser för det offentliga rummet. Under namnet Q-serien tillverkar vi bland annat förvaringsmöbler och bord anpassade för ett modernt och föränderligt arbetsliv.

Sedan starten 1995 har vi bytt namn till det mer passande och heltäckande Hedemora Inredningar och har en omsättning på omkring 20 mkr. Idag är vi 11 personer som huserar i Gustafs i norra delen av Säters kommun, en ort där mer än 100-åriga snickeritraditioner utvecklats. Närheten till Mälardalen ger oss möjlighet att både knyta till oss duktiga medarbetare och att kunna vara snabba i kontakten med våra kunder.

Välkommen!

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillverka arkitektritade specialinredningar med högt ställda kvalitetskrav till publika och privata miljöer.

Vår vision

Innan år 2020 ska vi vara Sveriges mest utvecklade och kompetenta snickeri inom specialritade inredningar. Vi ska komma in tidigare i processen och arbeta sida vid sida med arkitekter, brukare och beställare för att ännu bättre kunna ta fram produkter som motsvarar – och överträffar – kundens kvalitativa och ekonomiska önskemål.