Raysearch Laboratories

Raysearch Laboratories, Stockholm

Hedemora Inredningar fick uppdraget att tillverka och leverera den fasta inredningen till RaySearch. RaySearch Laboratories är ett medicintekniskt företag som är ledande inom mjukvarulösningar för strålbehandling av cancer.

8994-061-min 8994-060-min

För fler bilder från inredningsprojektet hos RaySearch Laboratories i Stockholm kan ni gå vidare till sidan för kontorsinredning och Raysearch Laboratories.

NCC Café & Bistro Stockholm uppdatering #2

NCC HK, Stockholm uppdatering #2

IMG_0866 IMG_0867 IMG_0868 IMG_0869 IMG_0870

Multimöbelns stomme är monterad på plats i Stockholm och lackad i vitt. Några ytor är redan klara så det är dags för installation av ytterligare detaljer för att börja färdigställa café & bistro projektet för NCC.

Kvalitetskontroll-Bordet-Stockholm NCC-HK-Podiet-Snickeriet-Hedemora

Bilder från projektuppdatering med multimöbeln på snickerifabriken.

Här kan du läsa första inlägget om projektet: NCC, Café & Bistro Stockholm & här finns NCC, projektuppdatering med Multimöbeln på snickerifabriken.

NCC, Café & Bistro Stockholm uppdatering #1

NCC HK, Stockholm

NCC-HK-Podiet-Snickeriet-Hedemora

Här är bilder från uppbyggnaden av podiet till ”Multimöbeln” på snickerifabriken i Hedemora. Uppdraget fortsätter och vi ser framemot att uppdatera med fler bilder inom kort.

Här kan du läsa första delen av projektet: /ncc-cafe-bistro-stockholm-uppdatering-2/

NCC, Café & Bistro Stockholm

NCC, Stockholm

NCC HK, Solna skall inom kort få en ny uppfräschad Bistrodel i den stora ljusgården. En ny samlings- och mötespunkt för besökare och personal. Ett Café med lätta maträtter kommer att finnas lättillgängligt för både kunder, besökare och NCC egen personal. Reflex arkitekter har varit det idégivandende kontoret för projektet. Hedemora Inredningar har utsetts att tillverka och leverera dessa miljömöbler i tätt samarbete med arkitekterna GoToWork och NCC.

Det är säkert flera som undrar hur tillverkningsprocessen för miljömöbler går till. Och vad miljömöbler egentligen är? Det ställs många krav på snickeriet, det kan vi i alla fall säga. Vid intresse av miljömöbler är ni välkomna att kontakta vårt miljösmarta snickeri direkt, eller er kontaktperson hos oss.

Bonnierhuset, kontorsinredning i Stockholm

PWC Stockholm genomför just nu en genomgripande renovering av sina lokaler på Torsgatan 21, ”Bonnierhuset”. Hedemora Inredningar har fått i uppdrag att leverera specialdesignade förvaringar, bord och den nya receptionen. Strategisk Arkitektur med Charlotta Holmgren i spetsen har ritat dessa miljömöbler.

Vi har uppdaterat vår profil på LinkedIn och håller just nu på att snickra ihop ett ett showcase med kontorsinredning. Gå gärna in och följ oss, skicka bilder eller fråga hur vi gick från snickeri till inredningsarkitektur och design. Vi ska försöka hålla er uppdaterade.

Biblioteksinredning, Stockholm

Uppdrag av Akademiska Hus.

Hedemora Inredningar har fått i uppdrag att leverera specialinredning som sökstationer, mötesbord och informationsdiskar. Akademiska Hus investerar nu i ett ombyggnadsprojekt av universitetsbiblioteket på Frescati. Satsningen innebär en modernisering av den populära byggnaden och ska förbättra såväl studieplatser som inomhusklimatet för att ytterligare stärka biblioteket som central träffpunkt för studenter och forskare. Antalet besökare till universitetsbiblioteket vid Stockholms universitet har ökat stadigt sedan invigningen 1983.

Idag är det ett av Sveriges största forskningsbibliotek med 1,5 miljoner besökare per år. Den stora ökningen av besökare och ett förändrat arbetssätt för bibliotekspersonalen ligger till grund för den ombyggnation som Akademiska Hus och Stockholms universitet nu genomfört. Genom ombyggnationen vill Stockholms universitet skapa ett mer öppet och inbjudande universitetsbibliotek samt stärka sin attraktionskraft genom att förnya den välbesökta kulturinstitutionen.

Kontorsinredning, Stockholm

Uppdrag av Atrium Ljungberg, NOD, Kista.

Vi har fått i uppdrag att tillverka och montera den nya serveringsdisken och receptionsdisken på plan 1.
Atrium Ljungberg är i slutfasen av byggnationen Kvarteret Nod – en ny mötesplats för bland annat lärande, forskning och näringsliv i Kista strax norr om Stockholm. Platsen för Nod är strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.