VARFÖR SPECIALINREDNING?

varfor

När det gäller specialritade inredningar tänker många främst på träsnickerier – och det var precis där vi började en gång i tiden. Idag jobbar vi lika obehindrat i material som glas, sten och stål utan att för den skull tappa det som länge varit vårt signum: hantverksskickligheten. Det är just den som gör att vi fortsätter prata om klassiska handsinkade lådor, gradspår och gradtappar – trots att allt färre förstår vad vi menar.

Med oss som din inredningsspecialist får du en pålitlig partner hela vägen, eller bara en bit om du så önskar. Vi har egen utveckling och produktion och erbjuder såväl enstaka möbler som heltäckande entreprenad inom inredning. Från kalkylhjälp och budget till ritning, tillverkning och montering.

Hos oss kombineras klassiskt hantverk med modern teknik. Vi arbetar i avancerad CAD-teknik och 3D-program(Topsolid Wood) vilket gör oss effektiva i konstruktionsarbeten och snabba i tillverkningsprocessen.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta i olika material, i olika typer av projekt. Vi förstår vikten av att följa och utvärdera marknadens nyheter på materialsidan och ger gärna råd och vägledning i materialval.

Vi är stolta över att tillhöra en bransch med erkänt duktiga medarbetare. Hos oss har alla gymnasial träutbildning – minst – och vi har ett nära samarbete med de välrenommerade trätekniska utbildningarna i både Falun och Hedemora.

Q-serien: kontorsarbetsplats under eget varumärke
Tankarna kring funktion och form går också igen i vår egen produktion. Tillsammans med BSK arkitekter står vi bakom varumärket Sottoform: en serie helt nya kontorsarbetsplatser för det offentliga rummet. Under namnet Q-serien tillverkar vi bland annat förvaringsmöbler och bord anpassade för ett modernt och föränderligt arbetsliv.

Som marknadsansvarig är det med stor stolthet och framtidstro jag följer utvecklingen i vårt företag. Vi ställer höga krav på oss själva och jagar ständigt förbättring, såväl teknisk som arbetsmiljömässig.

För oss är special standard och dina önskningar vår utmaning. Luft och rymd, spännande former och djärva materialkombinationer har blivit våra kännetecken.

Välkommen till Hedemora Inredningar!

Åke Lundvall, marknadsansvarig Hedemora Inredningar, juni 2013