Modernt snickeri med fokus på inredning i Stockholm

Ett av Stockholms främsta snickerier för inredning. Kunder som Stockholms Universitetsbibliotek och Sveriges Radio har anlitat oss för inredningssnickeri. Vår fabrik där vi tillverkar specialanpassad inredning ligger i Gustafs, Dalarna. Våra kunder finns i hela Norden, men ni möter oss oftast på snickeriuppdrag i Stockholm för hotell, offentliga byggnader och kontor.

Hedemora Inredningar har sedan 1995 varit ett aktivt snickeri och anpassat sig efter marknadens behov. Inredningssnickeriet har utvecklat detaljinredningen för funktion och skapat design från idé och känsla. Inte bara på kundens önskemål där hotellinredning och design av receptioner varit en av verksamhetens grundpelare, utan också nyskapande efter egen snickeriproduktion med Q-Serien, designad efter vår tids utveckling och behov. Idag arbetar vi främst med kontorsinredning i Stockholm och kan med stolthet kalla oss ett av vår tids ledande inredningssnickerier i Dalarna och Sverige.

Inte bara snickeriprodukter

Våra snickare som nyskapar och prefabricerar inredning är alltid delaktiga med sina egna tankar, idéer och visioner. Även om de arkitektritade designplanerna uppnår perfektion på pappret, finns det alltid en verklighet att anpassa sig till. Den helheten där kund, arkitekt, konstruktör och gemensam vision möts i verkligheten, har vi på Hedemora Inredningar specialsnickeri anpassat oss efter för att alltid leverera över förväntan. Vi utvecklar drömmar – du också?

Från snickeri till design

Som nämnt ovan går alltid processen från vision, till design och verklighet. Söker man inspiration och går i banorna på att designa kontoret, hotellobbyn, eller bara receptionen kan vi bidra med bilder från våra projekt som Scandic Oslo Airport, Quality Hotel, Kista Science Tower, m.m. Vi designar även på sekretesskyddade uppdrag och kan tyvärr därför inte bidra med bilder från dessa skyddade projekt. Men kontakta oss gärna, vi möter er med mer än vad bara ögat kan skåda.